Nieuws 2024


20 mei 2024

Week 4. Nog meer grote stapjes gemaakt door de Dubarriesch puppy’s. Het is goed weer dus de puppy’s gaan elke dag naar buiten op ontdekkings reis. De puppy’s worden steeds vrijer. Ook is deze week de werpkist vergroot en hebben de puppy’s meer ruimte gekregen. Naast de geitenmelk eten zij nu ook puppy brokjes, want zij hebben al hele scherpe tandjes.

0

13 mei 2024

Week 3 is een week van grote stapjes voor de hummeltjes. De eerste waggelende stapjes, voor het eerst aan het eind van de week puppy pap eten en voor het eerst naar buiten gaan met dit heerlijke weer. Alles best wel spannend, maar samen met mama Beau, oma Luca en ome Aslan gaat dat helemaal lukken.

0

7 mei 2024

Dag lieve mooie Ajana Aischa Dubarriesch. Mijn allereerste zelfgefokte rottweiler teefje. Onze start was niet zo, maar dat lag aan mijn verdriet van de eerste Ajana. Maar we zijn daarna zo naar elkaar toegegroeid. We waren als twee handen op één buik. Ik zal je warme lijfje naast mij in bed zo missen. Het is ongelooflijk hoe een hond een leegte in de roedel kan achterlaten. Het is stil zonder jou. En eigenlijk nog niet te bevatten dat je er niet meer bent. Ik hoop dat je met open armen en pootjes wordt ontvangen door je naamgenoot (mijn Janneman) en door Barrisch en al mijn andere lieverds. Je hebt je rust gekregen waar je echt aan toe was. Ondanks dat je nooit opgaf om de dingen die zo normaal zijn voor ons ieder te kunnen blijven doen. Lief Ajaantje ,ik zal je zo ontzettend missen. Voor altijd in mijn hart💔. Till we meet again💖

0

5 mei 2024

Week 2. Het gaat goed met ons mooie 8- tal. De hummeltjes komen elke dag in gewicht aan. Wat wil je als je de hele dag kunt drinken bij mama Beau en daarna heerlijk slaapje doen. Eind van de week komen de eerste waggelende stapjes . Het is met recht vallen en opstaan. En op vrijdag gaan voorzichtig de eerste oogjes open. Zo leuk en lief om die kleine kraaloogjes te zien.

0

27 april 2024

Wij wensen jullie een hele fijne Koningsdag.

0

27 april 2024

De puppy’s zijn nu een week oud en toen het super. Komen elke dag in gewicht aan en zijn goed aanwezig. En zooo lief. Het is echt weer genieten van deze hummeltjes.

0

22 april 2024

Wij hebben heuglijk nieuws. Op zaterdagmiddag 20-04-2024 zijn de puppy’s geboren van Firoz Crni Lotos en Beau Dubarriesch. Wij hebben 2 reutjes en 6 teefjes mogen verwelkomen. Moeder Beau en kids maken het goed. De puppy’s drinken goed bij mama en zijn al aardig bewegelijk.

0

30 maart 2024

Wij wensen jullie allen fijne en gezellige paasdagen.

0

28 maart 2024

Onze Beau Dubarriesch 39 dagen zwanger van Firoz Crni Lotos.

0

19 maart 2024

Wij hebben heuglijk nieuws. Vandaag met Beau naar de dierenarts voor een dracht echo. En ja, onze lieve Beau is zwanger. Zo blij en zo speciaal weer. Wij hopen omstreeks 19 april puppy’s te verwelkomen uit de combinatie Firoz Crni Lotos x Beau Dubarriesch.

0

15 maart 2024

Hieper de piep Hoera, Vandaag zijn de puppy’s uit het C - nest ( Zulu Kao Bumbarin x Ajana Aischa Dubarriesch) 3 jaar. Lieve Curby, Caya, Cooper, Storm, Blue , Nero, Baziel van harte gefeliciteerd en laat jullie maar lekker verwennen.

0

04 maart 2024

Wij hopen weer omstreeks 19 april puppy's te mogen verwelkomen. Over 2 weken laten wij een echo maken en dan weten wij het zeker.

0

08 januari 2024

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2024.

0