Nieuws 2022


17 april 2023

Op zondag 14 mei 2023 hebben wij deelgenomen met onze Beau Dubarriesch aan de rasstandaard test van de Nederlandse Rottweiler Club. En onze Beau is geslaagd voor deze test. Dat wil zeggen dat Beau nu voldoet aan alle regels van de NRC en Raad van beheer om puppy‘s te mogen krijgen. Super trots op mijn meisje.

0

April 2023

“Herinner mij zoals ik was”

Op zaterdag 22 april 2023 hebben wij mijn alleszie Labarrischa ‘T Hupke en moeder overste van onze roedel haar rust gegeven. Maar wat doet dat pijn. Maar wat heb ik van je genoten. Jij bent het begin geweest van een heel nieuw hoofdstuk in mijn 63 jarige Rottweiler leven. We hebben samen zoveel mooie avonturen beleefd. Je begon alleen , gelukkig kwam daar heel snel je hartsvriendin Marieluca ‘T Hupke bij. Vele reizen samen gemaakt, shows gelopen. Wat niet echt je ding was. Toch ben je nog beste Teef in show geworden in Eindhoven. Maar wat je het liefste deed was zwemmen in de zee en wandelen in de sneeuw. Daarna werd de roedel uitgebreid met Aslan en Ajana en deugniet Beau. Maar jij bleef de moeder-overste van de roedel. Tot nu …….. Afscheid nemen hoort erbij maar het went nooit. Lieve Barrisch , ik heb het voor jou gedaan. We hebben met z’n allen in de tuin hier in Oostenrijk afscheid genomen van je. We zijn er met z’n allen bij gebleven tot je in mijn armen bent heen gegaan. Dank aan de Tierartz in Oostenrijk die onze wens om onze Barrisch te midden van ons allen te laten gaan in vervulling heeft laten gaan. En Janneman , ik geef je nu ons eerste teefje . Zorg goed voor haar. Till we meet again.

0

24 maart 2023

Op zondag 19 maart 2023 met onze Beau Dubarriesch naar de Internationale Dogshow KV Rijnland. Keurmeester; John Wauben (NL). Beau kwam uit in de Open klasse teven en behaalde een 2e plaats en een uitmuntend met een mooi keurrapport.

0

15 maart 2023

Vandaag viert ons C- nest hun 2 e verjaardag . Allemaal van harte gefeliciteerd en laat jullie maar lekker verwennen door jullie baasjes.

0

02 januari 2023

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2023. Het nieuws van vorig jaar kun je hier terugvinden.

0