Nieuws

24 december 2017

De beste wensen voor 2018!


16 december 2017

Kerstshow Gorinchem. Km: Dhr. G van den Bosch (BE). Klasse: pup. Aslan Dubarriesch werd 1 Veel Belovend, Ajana Dubarriesch werd 3 Veel Belovend.


9 december 2017

Amsterdam Winner show. Km. Dhr. Graham Hill (GB). Klasse: jongste puppy Aslan Dubarriesch behaalde een 1 Veelbelovend. Ajana Dubarriesch behaalde ook een 1 Veelbelovend en werd Beste Jongste Pup en mocht daarna nog de erering in met een heleboel andere mooie puppy rassen. Natuurlijk weer hartstikke trots op mijn kanjers.5 november 2017

Dogshow Bleiswijk Km. Dhr. PK Anderson. De eerste show van Ajana en Aslan Dubarriesch. Klasse: Jongste puppy (Baby). Onze kleine meid Ajana kreeg 1 Veelbelovend en werd beste jongste pup. Aslan deed het ook super en behaalde een 1 Veelbelovend. Trots op mijn kleine deugnieten.


12 september 2017

Zondag 10 september 2017 met z'n allen even wezen kijken op de NRC jonge honden  dag te Made.


Zondagmiddag 3 september met de puppy's naar de sonsbeekmarkt. Veel,hondjes gezien en veel angehaald. Ze hebben het alle twee super gedaan.


Zondag 3 september 2017 is onze lieve Labarrischa 'T Hupke jarig en trakteert op slagroomtaart.

Zaterdag 2 september 2017 wezen kijken bij de puppy cursus en even meegedaan met de twee hummeltjes

Vrijdag 25 augustus 2017 weer een weekendje Zeeland. Lekker met z'n allen naar het strand en de eerste zwemles van Ajana en Aslan. Ze zijn totaal niet bang voor de golven . Daarna gaan de twee heerlijk kuilen graven op het strand.

Zondag 20 augustus 2017 samen met Luca en Barrischa de eerste wandeling op de hei van Aslan en Ajana. Lekker los lopen op de hei.

Zaterdag 19 augustus 2017 met Ajana en Aslan naar Stal Groenweoud om kennis te maken met onze andere grote kanjer Dalton. En wat was Dalton superlief voor deze twee hummeltjes.

Vrijdag 18 augustus 2017 wordt onze Ares Dubarriesch a.k.a Jos opgehaald door zijn nieuwe baasjes
Wij wensen hen ook heel veel geluk, plezier  en gezondheid met Jos.

Dinsdag 15 augustus 2017 een paar dagen met z'n allen naar Zeeland.

Zondag 13 augustus 2017 is Arak Dubarriesch a.k.a Zigi opgehaald door zijn nieuwe baasje.
Wij wensen hem heel veel geluk en gezondheid.

Op zondag middag gaan we met de andere puppy's Ares, Aslan en Ajana hun eerste boswandeling maken onder leiding van Mama Luca en tante Barrisch.

14 augustus 2017

Afgelopen week was weer enerverend. Veel bezoek maar erg gezellig. Mooie foto's gemaakt van mijn hummeltjes door goede vrienden. We gaan de laatste week in van een grote happy family. Dus maar een paar dagen even er tussenuit met z'n allen. Het was een hele onderneming met 5 pups en 2 volwassen Rottweilers. Maar we hebben genoten. Aanstaande vrijdag gaat de eerste pup ons verlaten. Het begin van het eind van een hele bijzondere ervaring. Veel bezoek , weinig slaap , nodig veel energie maar onvergetelijk. Maar het afscheid blijft moeilijk.

Vrijdag 11 augustus 2017 Andor Dubarriesch a.k.a Carlos is naar zijn nieuwe baasjes. Heel veel geluk en gezondheid wensen wij Carlos in zijn nieuwe thuis.

Zondag 13 Augustus is ook Arak Dubarriesch a.k.a Zigi naar zijn nieuwe baasje gegaan .
Ook hem wensen wij heel veel geluk en gezondheid toe in zijn nieuwe thuis.


30 juli 2017

Op vrijdag 28 juli 2017 zijn de pups 6 weken. De afgelopen week was het een enerverende week voor onze hummeltjes. Op maandag kwam de Raad van Beheer om de puppy's van een chip te voorzien . En op vrijdag hebben we een bezoekje gebracht aan de dierenarts voor de puppy enting. Het was ook hun eerste autoritje. Dus heel spannend allemaal. Maar gelukkig is alles goed verlopen.


14 juli 2017

De puppy's van Marieluca 'T Hupke en Hero von der Tonberger Höhe zijn vandaag 4 weken. Het zijn al echte mooie beertjes. Ze drinken goed bij Mama Luca en krijgen daarnaast lekkere verse geitenmelk en geweekte puppybrokjes. Heerlijk vinden ze dat en de omgeving eet mee. Ze beginnen met elkaar te spelen en elkaar  uit te dagen. Het is een genot om er naar te kijken. Ook zijn ze deze week voor het eerst een tijdje naar buiten geweest onder toezicht oog van tante Labarrischa 'T Hupke.


21 juni 2017

We hebben triest nieuws. Vanmorgen hebben wij afscheid moeten nemen van ons kleinste teefje. Amper 6 dagen oud maar toch al zo'n grote indruk bij ons achterlatend. Je was lief, zacht en aanhankelijk. We missen je nu al.


16 juni 2017

Eindelijk zijn ze er dan de puppies van Hero von der Tonbergerhöhe en Marieluca 't Hupke. 4 reuen en 2 teefjes. Zo trots op mijn meisje Marieluca 'T Hupke. Ze heeft het zo goed gedaan. Zo vol vertrouwen en overgave. De eerste puppies voor haar en mijn eerste eigen Rottweiler nestje. Maar van het begin af aan wist Luca wat zij moest doen en heb ik haar alleen maar geholpen en bijgestaan. Alles is prima verlopen en moeder en pups maken het goed. "Tante Barrischa" kwam af en toe even langs om te kijken of alles goed ging.


15 juni 2017

Wij zijn er klaar voor.   Nog een paar dagen en dan is het zover. In spanning wachten we af.


15 mei 2017

Maandag 15 mei 2017 naar de dierenarts met onze Marieluca voor een dracht echo.  Ooh wat spannend.
En ja we hebben heuglijk nieuws, onze Luca is zwanger. Zoo blij.


14 mei 2017

Op zondag 14 mei 2017 gaan we weer naar de NRC clubmatch te Rotterdam en nu doet onze Labarrischa 't Hupke mee in de Openklasse teven. Km is Mevr.Y Brink uit Zweden. Onze Barrisch behaalde een ZG  met een mooi keurrapport. Ben weer trots op mijn meisjes.

13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei 2017 naar de BRK clubmatch te Rummen. Vandaag doet onze Marieluca 't Hupke mee in de Openklasse teven. Km.Dhr. N.Perkins. Onze Marieluca behaalde een 4 e plaats en een ZG.

18 maart 2017

Uitslag rashondententoonstelling KV Rijnland 18 maart 2017, Marie Luca 't Hupke, openklas teven; 4 Uitmuntend. KM: Dhr. T. Jakkel.

23 februari 2017

Helemaal blij met de uitslag van Laboklin lab. Marieluca 'T Hupke is JLPP / langhaar vrij.

5 februari 2017

40ste Int.Honden tentoonstelling Eindhoven. Uitslag Marieluca 'T Hupke ZG. Km: Mevr .H. Assenmacher-Feijel (DE).