Nieuws 2019


17 december 2019

Wij wensen allen fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020.

06 december 2019

We hebben er een deugniet bij. Beau Dubarriesch  (Zulu Kao Bumbarin x Luca ‘T Hupke) blijft gezellig bij ons.

08 november 2019

Week 7
Afgelopen week zijn wij met de puppy’s naar de dierenarts geweest voor hun puppy enting. Ze hebben het weer prima gedaan, geen kik gegeven. En allemaal gezond verklaard door de dierenarts. Zondag 3 november zijn wij met de puppy’s naar de puppy speelplaats in Reusel geweest. Ook een aantal nieuwe baasjes van de puppy’s waren aanwezig en papa Zulu kwam ook nog even kijken naar zijn kroost. Het was heel gezellig en wij en de puppy’s hebben genoten. En dan gaan we de laatste week in van ons voltallige zestal. Aankomend weekend gaan de eerste puppy’s naar hun nieuwe “thuis”. Zal wel stil worden en erg wennen.

30 oktober 2019

Week 5 en 6: Een week van groter en ondeugender worden. De puppy’s krijgen nu brokken en vers vlees en ook dat is smullen geblazen. Het is ook het begin van af en toe even naar buiten kunnen gaan om te spelen. In het begin nog wat onwennig en voorzichtig. Maar eenmaal gewend is het heerlijk uit je bol gaan. Gelukkig is het droog en zonnig weer en niet te koud. De puppy’s genieten ervan. Ook s’avonds mogen ze nog even uit de kennel de kamer in om te spelen met elkaar en met grote zus en broer. Dolle pret. Het zijn drukke weken, want er komt veel bezoek om te knuffelen met de puppy’s en natuurlijk ook voor de grote hondjes. Ook is de Raad van Beheer geweest om de puppy’s te chippen. Ze hebben geen kik gegeven, deze kanjers. Deze week worden de puppy’s nog geënt  en eind van de week gaan we met de puppy’s naar een puppy speelplaats met de nieuwe eigenaren. Ben heel benieuwd hoe dat gaat worden. Dus wordt vervolgd. En ja...dan gaan we de laatste weken in, dus nog maar even met volle teugen genieten van deze lieve hummeltjes.

17 oktober 2019

Week 4: het worden nu al echte Rottweiler beertjes. We hebben de puppy ruimte vergroot. De puppy’s hebben nu meer ruimte om heerlijk met elkaar te spelen en te stoeien. Ook hebben ze hun eerste puppy pap gehad en wat geitenmelk gedronken. Dat was smikkelen en smullen. Je kon ze horen genieten. Kijk hier voor de foto's.

11 oktober 2019

Week 3 is het begin van meer de omgeving gaan verkennen, het lopen wordt wat beter. De puppy’s gaan met elkaar spelen en af en toe een blaf of wat grommen naar elkaar. Het was ook feest en daarom allemaal even buiten de werpkist . Heerlijk op het bed, er naast en tegen de grote knuffelbeesten in slaap vallen. Dat is toch wel genieten voor ze. Kijk hier voor de foto's.

02 oktober 2019

De puppy’s groeien goed maar wat wil je met zo’n super moedertje als Luca. Ze geeft echt alles door aan haar kids. Aan het eind van de 2e week worden de eerste waggelende stapjes gezet en gaan de oogjes voorzichtig open. Zo leuk nu als de puppy’s je met die kleine kraaloogjes aankijken. De namen zijn ook doorgegeven aan de Raad van Beheer. De reutjes heten; Barrie, Bullet en Bandhu. de teefjes heten Belle, Beau en Byzoe.

 

September 24, 2019

De eerste week van de puppy’s van Marieluca ‘T Hupke en Zulu Kao Bumbarin is voorbij gevlogen. Luca is een super moedertje die haar kroost goed verzorgd. De puppy’s groeien goed en komen elke dag in gewicht aan. Ze maken heerlijk geluid tijdens het drinken en als ze niet slapen tijgeren ze door de werpkist .Het is een genot om naar te kijken.

Ajana en Aslan kunnen er niet genoeg van krijgen en kijken vol bewondering naar de puppy’s.

18 september 2019

Puppy’s geboren. Zo ongelooflijk trots en blij met de geboorte van de puppy’s van Marieluca ‘T Hupke en Zulu Kao Bumbarin. Op dinsdagmiddag 17 september zijn er 6 puppy’s geboren (3 reutjes en 3 teefjes). S’avonds nog wel even naar de dierenarts geweest voor een röntgenfoto om zeker te weten dat er geen puppy’s meer zaten bij Luca. Op de echo in augustus waren er namelijk 8 te zien. Ben weer super trots op mijn meisje Luca. ze heeft het zo fantastisch gedaan en is weer een super moedertje voor haar kids.

De hele familie leeft mee met de geboorte van ons B-nest van Marieluca ‘T Hupke en Zulu Kao Bumbarin.

14 september 2019

Wij zijn er klaar voor, laat de puppy’s van Luca maar komen.

23 augustus 2019

Puppy’s op komst.
Half september 2019 hopen wij weer puppy’s te mogen verwelkomen in onze kennel.
Nieuws vind je bij ons B-nest.

29 juli 2019

Op 17 juli had onze Marieluca ‘T Hupke een “date” met Zulu Kao Bumbarin. We hopen dan ook half september weer puppy’s te mogen verwelkomen, ons B-nest.

08 juli 2019

7 juli 2019 Limburgia Hondenshow te Echt. Km: Mevr. M. Vermeire. Aslan Dubarriesch Openklasse Reuen 1 Uitmuntend en reserve CAC - CACIB. Ajana Dubarriesch Openklasse Teven 4 ZG. Trots op mijn kanjers.

10 juni 2019

45e Pinkstershow - Venray 2019, Km: Dhr. S. van de Bosch (BE) Ajana Dubarriesch behaalde in de Tussenklasse een Uitmuntend en een 2e plaats. Marieluca ‘T Hupke behaalde in de Open klasse een Zeer Goed en een 3e plaats. Beide kregen weer een mooi keurrapport mee naar huis.

25 mei 2019

Met Ajana en Aslan Dubarriesch naar de Belgische Rottweiler Klubmatch te Beerse (B). Ajana behaalde een ZG in de Tussenklasse. Km Mr. B. Morstabilini (Italy). En voor het eerst weer sinds lange tijd mocht Aslan ook in de ring. Het was even wennen maar daarna heeft hij het prima gedaan. Aslan kreeg een ZG in de Tussenklasse. Km. Mr. A. Ristikivi (Estonia).

11 mei 2019

Met Ajana Dubarriesch en supporter Aslan Dubarriesch naar de kampioensclubmatch van de NRC te Rotterdam. Km. C . Window Klasse Jonge Honden 15 tot 24 mnd. Ajana heeft het super gedaan. Zij behaalde een 2e plaats en een uitmuntend. Trots op mijn spring in het veld. Het was een lange dag, zeker voor de thuisblijvers Barrisch en Luca. Maar allemaal hebben ze het prima gedaan.

 

29 april 2019

7 april 2019 Met Marieluca ‘t Hupke en haar dochter Ajana Dubarriesch naar de Hanzeshow te Zwolle. Km: Mevr. I. Onstenk-Schenk (NL). Ajana behaalde een 2e plaats en een ZG Marieluca kreeg ook een ZG en een 3e plaats.

25 maart 2019

Zaterdag 23 maart 2019 met Marieluca 't Hupke en Ajana Dubarriesch naar de internationale Dogshow Rijnland te Hazerswoude-dorp. Km. dhr. L.C.A Quartel. Ajana behaalde een 2e plaats en een ZG in de Tussenklasse. Marieluca behaalde ook een 2e plaats en een Uitmuntend in de Openklasse. Weer trots op mijn meisjes.

11 februari 2019

Op zondag 3 februari 2019 met Marieluca 't Hupke en Ajana Dubarriesch naar de internationale Dogshow Eindhoven. Km: Mr. K . Scheel (DK). Ajana behaalde in de Tussenklasse een Excellent en een 3e plaats met een mooi keurrapport. Luca behaalde in de Open klasse ook een Excellent en een 4e plaats. En ook een mooi keurrapport.

03 januari 2019

Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2019! Het nieuws van 2018 kun je hier terug vinden.