Nieuws 2022


23 december 2022

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2023.

0

19 november 2022

Hieper de piep hoera onze Marieluca ‘T Hupke is 9 jaar geworden. Hoop dat wij nog lang met z’n allen mogen genieten van ons lief relmuisje.

0

31 oktober 2022

De puppy’s zijn vandaag 8 weken en zijn afgelopen weekend naar hun nieuwe baasjes gegaan. En wat is het nu stil in huis. Het was weer een leuk actief trio en we hebben genoten van Extebarrya Sam, Enzio Boozer en Emi Dubarriesch. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel geluk en plezier met hun Rottweiler.

0

24 oktober 2022

Vandaag zijn de puppy’s alweer 7 weken. En wat zijn ze gegroeid. Het zijn al echte Rottie beertjes. Deze week hebben de Dubarriesch puppy’s hun eerste autorit gehad naar de Dierenarts. En Ooh dat was best wel spannend in het begin. Deze week gelukkig veel buiten kunnen spelen. Wat de puppy’s helemaal geweldig vinden. En op zondag het 2e autoritje naar het bos voor de fotoshoot. Ja en dan is zowat weer het einde inzicht. We gaan de laatste week in van de 3 musketiers van Ajana en Mezzi van de Leemlande.

0

17 oktober 2022

De Dubarriesch puppy’s zijn vandaag alweer 6 weken. Het gaat weer veel te snel. Over 2 weken gaan de puppy’s al naar hun nieuwe baasjes. Afgelopen week was weer een week van veel indrukken zowel buiten als in de binnen speelplaats in de garage. Door de regen de laatste paar dagen konden de puppy’s helaas niet buiten spelen. De puppy’s worden steeds vrijer en ontdekken steeds meer. Ook is de Raad van Beheer geweest om de puppy’s te chippen en een DNA swab af te nemen. Al met al weer een enerverende week.

0

10 oktober 2022

Maandag 10 oktober 2022. De Dubarriesch puppy‘s zijn alweer 5 weken. De afgelopen week hebben de 3 jonge ontdekkers heerlijk buiten kunnen spelen. In het begin een beetje afwachtend , maar naarmate de puppy’s meer gewend raakte ,gingen ze steeds meer op ontdekkingstocht. Deze week hebben de puppy’s hun eerste puppy brok gehad en aan het eind van de week hebben ze lekker van het verse vlees gegeten.

0

03 oktober 2022

De puppy’s zijn vandaag 4 weken oud. Een week van grote veranderingen. Niet alleen is het lopen een stuk beter maar ook is er een begin van spelen met elkaar. Zo leuk om naar te kijken. De eerste geitenmelk is gedronken en de puppy pap wordt met smaak gegeten. We hebben de werpkist voor een deel weggedaan zodat de puppy’s meer ruimte hebben om te bewegen. Al met al voor de hummeltjes een grote stap vooruit.

0

26 september 2022

Maandag 26 september 2022. De puppy’s zijn vandaag 3 weken oud. De hummeltjes doen het super. Ze drinken goed bij mama Ajana, ze groeien goed en de waggelende stapjes worden ook steeds steviger. We hebben de werpkist groter gemaakt want de 3 musketiers wilden eruit . Een week dus van grote verandering en vooruitgang.

0

19 september 2022

Ook de puppy’s doen het goed en zijn vandaag alweer 2 weken oud. Ze groeien super, de eerste waggelende stapjes worden gedaan. En zo leuk de oogjes zijn open gegaan.


oranje


groen


blauw

0

17 september 2022

Beau heeft haar verjaardag goed gevierd met voor allemaal heerlijke slagroom taart. En daarna met de baas mee naar de Airborne herdenking op de Ginkelse hei.

0

13 september 2022

Hieper de piep Hoeraa, onze Airborne puppy’s B-nest zijn 17 september 3 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en laat jullie maar heerlijk verwennen.

0

12 september 2022

De puppy’s Van Ajana en Mezzi van de Leemlande zijn al weer een week oud. Ze doen het super. Komen elke dag goed in gewicht aan. Tijgeren voorzichtig door de werpkist en maken daarbij heerlijke geluidjes. Mama Ajana verzorgt haar hummeltjes prima. We genieten dus met volle teugen van onze 3 musketiers.

0

06 september 2022

Op maandag 5 september 2022 zijn de puppy’s van Ajana Aischa Dubarriesch en Mezzi van de Leemlande geboren. Het was een lange en moeizame bevalling voor onze Ajaantje en vreugde en verdriet lagen dicht bij elkaar. Er zijn 3 reutjes en 1 teefje geboren. Helaas is 1 reutje dood geboren. Maar gelukkig maken mama Ajana en haar kids het goed.

0

03 september 2022

Hoeraaa , onze Labarrischa ‘T Hupke is vandaag 10 jaar. Onze moeder overste van de roedel. Ik hoop dat wij nog lang van haar mogen genieten. Mijn alleszie 💞

0

9 augustus 2022

Wij hebben heuglijk nieuws. Zo blij, zo spannend maar zo speciaal. Onze Ajana Aischa is drachtig. Wij hopen omstreeks 5 september puppy’s te verwelkomen uit de combinatie Mezzi van de leemlande en Ajana Aischa Dubarriesch.

0

31 juli 2022

Hieper de piep Hoera , ons D-nest is 1 jaar. Lieve Dempsey Daisy, Danischa Dana, Donya Bowie, Dirk Duke van harte gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag.

0

21 juli 2022

Op dinsdag 6 juli 2022 heeft onze Ajana Aischa een date gehad met Mezzi van de Leemlande. We moeten nog even in spanning afwachten. Over 4 weken laten wij een echo maken en dan weten wij het zeker of wij weer puppy’s mogen verwelkomen.

0

17 juli 2022

Op 3 juli 2022 met onze Aslan Dubarriesch naar de Outdoor Summer Dogshow “De Utrecht”. Aslan kwam uit in de Open Klasse Reuen en behaalde een 2 e plaats en een Uitmuntend met RES. CACIB. Keurmeester was Dhr. A. Castells (ES)

0

16 juni 2022

Hieper de piep hoera ons A-nest viert vandaag hun 5 e verjaardag. Allemaal van harte gefeliciteerd.

0

6 juni 2022

Met onze Beau Dubarriesch naar de 47 e Pinkstershow te Gorinchem. Onze Beau kwam uit in de Open Klasse Teven en behaalde een 4e plaats en een uitmuntend. Keurmeester : Dhr. J van Dijk (NL).

0

04 juni 2022

Op donderdag 26 mei 2022 met Aslan Dubarriesch naar de Joe Kat show te Arnhem. Aslan kwam uit in de Open klasse reuen en behaalde een 2 e plaats uitmuntend en werd reserve C.A.C. Trots op mijn ventje die weer na lange tijd in de ring stond. Hij heeft het super gedaan.

Op zondag 15 mei 202 met Ajana en Beau Dubarriesch naar de Klubmatch van de Nederlandse Rottweiler Club te Hapert. Km. Dhr. L. Quartel. Ajana Aischa Dubarriesch kwam uit in de fokkersklasse teven en behaalde een ZG met een mooi keurrapport. Beau Dubarriesch kwam uit in de Openklasse teven en behaalde ook een ZG met een mooi keurrapport. Weer trots op mijn twee lieve deugnieten.

0

13 april 2022

Op zaterdag 26 maart zijn wij met onze Beau Dubarriesch voor het eerst weer na lange tijd naar een hondenshow, de Int. Dogshow KV Rijnland 2022, geweest. De laatste keer kwam onze Beau uit in de puppy klasse. Nu stond zij in de open klasse teven. (Ja kleine meisjes worden groot.) De keurmeester was dhr. Frank Beiboer. Onze Beau behaalde een 2e plaats en een ZG. Trots op mijn meisje. Ze heeft het super gedaan, met al die indrukken.

 

0

2 januari 2022

Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022. Het nieuws van vorig jaar vind je hier.

 

0